Fitness opleiding

Fitness instructeur of personal trainer worden? Starten met je Fitness opleiding tot personal trainer of fitness instructeur begint in Leeuwarden. Wij van Fitness Educatie Noord zijn het opleidingscentrum van Noord-Nederland als het gaat om fitness instructeur of personal trainer te worden.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor de opleiding tot spinning instructeur, groepsles instructeur, core trainer of functional trainer. De locatie waar deze opleidingen worden gegeven is aan de Rengerslaan 1 Leeuwarden. Het pand van Bewegingscentrum Leeuwarden.

Wil jij starten in de fitnessbranche? Dan is de opleiding fitnesstrainer de perfecte opleiding voor jou. Met het diploma Fitnesstrainer A kun je direct aan de slag in de fitnessbranche! Start daarom als Fitnesstrainer met je opleiding bij Fitness Educatie Noord. Check onze agenda voor de diverse data waarop de opleidingen starten.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om een van deze opleidingen te volgen, neem dan contact met ons op en meld je aan voor de eerstvolgende fitness opleidingen in Leeuwarden.