Fitness trainer worden

Fitnesstrainer worden in Friesland, Groningen of Drenthe

Lijkt het je leuk om te werken als fitnesstrainer in de sportschool? Dan is deze opleiding tot fitnesstrainer misschien wel iets voor jou. Om fitnesstrainer te worden volg je de opleiding tot fitnessinstructeur in Leeuwarden. Wij zijn het opleidingscentrum in Friesland, Groningen en Drenthe voor het volgen van de opleiding tot fitness instructeur.

De opleiding tot fitnesstrainer

Als fitnesstrainer train, coach en begeleid je sporters. De opleidingen worden gegeven door Fitness Educatie Noord. Deze opleiding vindt plaats in Bewegingscentrum Leeuwarden. Hier worden meerdere opleidingen gegeven, bijvoorbeeld de opleiding tot personal trainer of spinning instructeur.

Erkend diploma

Met een erkend NL Actief diploma heb je een bewijs van bekwaamheid als fitnessprofessional. Met een erkend diploma van NL Actief heb je de grootste kans op werk in de branche.

Meer informatie over de opleiding.

Nadat je deze opleiding succesvol hebt afgerond kun je daarna bij ons bijvoorbeeld je kennis uitbreiden. Dit kan door hierna de opleiding tot personal trainer te volgen. Het examen bestaat uit drie onderdelen: theorie, portfolio en lesgeven met aansluitend een eindgesprek.

Lijkt het je leuk om fitnessinstructeur te worden

Dan kun je meer informatie aanvragen of direct contact opnemen. Deze opleiding wordt gegeven door enthousiaste ervaren professionals. Bekijk onze agenda voor diverse opleidingsdata.