Reviews

Tijdens de lessen leer je precies wat nodig is om een goede fitnesstrainer te worden. Dit gaat samen met leuk persoonlijk contact en kwaliteit in les geven. De onderwerpen die tijdens de cursus naar voren kwamen heb ik in de praktijk ook veel me te maken gehad. Ik zou zeker mijn volgende cursus bij Fitness Educatie Noord volgen.

Ruben de Jong

Mijn naam is Michel Bletterman en ik heb de opleiding Fitnesstrainer A afgerond. In deze opleiding leer je in een rap tempo alles over hoe spieren werken en wat er gebeurt als je een bepaalde oefening uitvoert. Daarnaast krijg je les in instructie geven en leer je nieuwe enthousiaste mensen kennen die de zelfde passie delen als jou. De opleiding is goed verdeeld met opdrachten / praktijk en na drie maanden kun je jezelf een echte (fitness)trainer noemen. 

Wat ik zelf geleerd is hoe ik het beste iemand kan helpen / begeleiden aan de hand van een goede periodisering. Stage lopen hielp mij ook enorm, zo zie je hoe je met klanten om moet gaan, hoe je ze moet behouden en hoe het bedrijf/sportschool te werk gaat. De docenten die de opleiding geven, geven duidelijke uitleg. Je weet precies wat ze van je verwachten. Het doel is ook om te slagen. Als je hulp nodig hebt kun je het gelijk vragen. 

Michel Bletterman