Reviews

Ik ben zelf al een aantal jaar bezig met fitness, maar wou mijn eigen kennis en vaardigheden door middel van deze opleiding naar een hoger niveau tillen. Dankzij Laurens en Feiko is dit zeker gelukt. De docenten beschikken zelf over veel kennis en ervaring. Ze beschikken niet alleen over inhoudelijke kennis maar ook over de didactische kennis om de lesstof goed en begrijpelijk over te dragen aan de deelnemers. Op naar de de volgende stap, de personal trainer opleiding!

Katharina Reis – Fitnesstrainer (2022)


Tijdens de lessen leer je precies wat nodig is om een goede fitnesstrainer te worden. Dit gaat samen met leuk persoonlijk contact en kwaliteit in les geven. De onderwerpen die tijdens de cursus naar voren kwamen heb ik in de praktijk ook veel me te maken gehad. Ik zou zeker mijn volgende cursus bij Fitness Educatie Noord volgen.

Ruben de Jong – Fitnesstrainer (2018)

Mijn naam is Michel Bletterman en ik heb de opleiding Fitnesstrainer A afgerond. In deze opleiding leer je in een rap tempo alles over hoe spieren werken en wat er gebeurt als je een bepaalde oefening uitvoert. Daarnaast krijg je les in instructie geven en leer je nieuwe enthousiaste mensen kennen die de zelfde passie delen als jou. De opleiding is goed verdeeld met opdrachten / praktijk en na drie maanden kun je jezelf een echte (fitness)trainer noemen. 

Wat ik zelf geleerd is hoe ik het beste iemand kan helpen / begeleiden aan de hand van een goede periodisering. Stage lopen hielp mij ook enorm, zo zie je hoe je met klanten om moet gaan, hoe je ze moet behouden en hoe het bedrijf/sportschool te werk gaat. De docenten die de opleiding geven, geven duidelijke uitleg. Je weet precies wat ze van je verwachten. Het doel is ook om te slagen. Als je hulp nodig hebt kun je het gelijk vragen. 

Michel Bletterman – Fitnesstrainer (2019)


De lessen waren altijd goed ingevuld met een mooie combinatie tussen praktijk en theorie en daarnaast de ruimte om hier met elkaar over te discussiëren. Mijn complimenten aan René en Feiko, omdat ze met hun enthousiasme en betrokkenheid een hele leuke en leerzame cursus hebben neergezet. Daarnaast vond ik de groep ook heel erg leuk en hebben we veel kennis met elkaar kunnen delen. Ik heb er enorm veel plezier aan beleefd en ga het stiekem een beetje missen!

Anne Botter – Fitnesstrainer (2021)


Leuke opleiding welke gegeven wordt door een docent die ver boven de stof staat en ruime ervaring heeft in dit vakgebied. Ik ben blij dat ik deze cursus heb kunnen doen en volgen. Dit is een zeer welkome aanvulling op mijn huidige kennis, waarvan ik zeker gebruik kan maken.
Ik vind het knap dat ondanks door de corona maatregelen er toch nog zo les kon worden gegeven. Laurens had alles uitstekend voor elkaar en dat getuigd van een stuk professionaliteit. Hij is een uitstekende docent en beschikt over ruime ervaring in deze sector. Al met al…..top opleiding en uitstekend gedaan.

Simon Brilstra – Fitnesstrainer (2021)

Leerzame opleiding die wordt gegeven door docenten met veel kennis. Erg fijne combinatie met theorie en praktijk! Een aanrader voor als je meer verdieping en kennis wilt over de core!

Ik had lange stukken theorie verwacht. Nu was het een stuk theorie en gelijk in de praktijk oefenen. Heel prettig!

Minke Fahner – Core Trainer (2022)


De inhoud was boven verwachting. Heel erg tevreden.
Opleidingen en cursussen zijn van een hoog niveau, de locatie en hulpmiddelen en de gedreven docenten zorgen voor een totaalplaatje!

Johannes Annema – Core Trainer (2022)


Mooie locatie op de Rengerslaan waar alle aspecten van fitness en krachttraining o.l.v. de professionele en kundige leiding van de trainers worden uitgelegd. Ik vond de persoonlijke aandacht en het tempo van de opleiding goed te doen. De sfeer was erg prettig en ik heb de opleiding dan ook met plezier gevolgd. Een aanrader voor iedere sportfanaat die meer wil weten over fitness.

Patrick Sikkema – Fitnesstrainer (2022)


Leuke enthousiaste, gedreven, geduldige en naar mijn idee (ervaringsdes)kundige docenten. Uitgebreide informatie van het boek en duidelijke sheets in de mail. Veel individuele aandacht en leuke lessen, zowel theorie als praktijk.

Annemieke Kruit – Fitnesstrainer (2022)


Met veel enthousiasme heb ik deelgenomen aan de cursus Fitnesstrainer A. De afwisseling van theorie en praktijk tijdens de bijeenkomsten vond ik zeer prettig en zinvol.

Daniëlle Dantuma – Fitnesstrainer (2022)