Onze docenten

Docenten

Onze docenten zijn ervaren trainers en staan allemaal nog dagelijks op de fitnessvloer. Hierdoor staan ze dicht op de materie, zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en weten ze wat er van een moderne fitnessprofessional wordt gevraagd.

Laurens van der Werf

Laurens is sinds 2002 werkzaam in de fitnessbranche. Als fitness- en spinninginstructeur heeft hij zeer veel ervaring in begeleiding en training van zowel individuele als groepssporters. Daarnaast is hij fitnesscoördinator en operationeel manager geweest van Bewegingscentrum Drachten.

Naast het verzorgen van de opleidingen voor NL Actief is Laurens ook als gastdocent werkzaam geweest voor CIOS Leeuwarden, (diverse vakken in het uitstroom profiel sport, gezondheid en bewegen) en de Hanzehogeschool Groningen (opleiding Sportkunde). Daarnaast maakt hij deel uit van het educatie team van Technogym Benelux.

Feiko Broersma

Vanaf 2009 is Feiko actief binnen de fitnessbranche. In het werkveld heeft hij veel ervaring opgedaan als fitnessinstructeur, als personal trainer en bij het verzorgen van diverse groepslessen. Daarnaast is hij 11 jaar clubmanager geweest bij Bewegingscentrum Leeuwarden.

In 2015 is hij gestart met het verzorgen van de NL Actief opleidingen Fitnesstrainer A & B. Daarnaast is Feiko al enkele jaren verbonden als docent aan de minor Sportmanagement in het 3e jaar van de HBO-opleiding Leisure & Events, onderdeel van NHL Stenden Hogeschool. Ook is hij regelmatig gastdocent bij diverse opleidingen van NHL Stenden. Ook Feiko maakt deel uit van het educatie team van Technogym Benelux.

Chelsea Starke

Chelsea is een zeer ervaren groepslesinstructrice. Bij Bewegingscentrum Drachten verzorgt ze vele groepslessen en is ze coördinatrice van alle groepslessen. Met de (dans) selectie teams doen ze regelmatig mee aan nationale en Europese wedstrijden.

Voor Fitness Educatie Noord is Chelsea de docente van de Bewegen op Muziek en Yoga-Pilates cursus. Ook komt ze graag bij jouw sportcentrum langs om het team van groepslesinstructeurs te inspireren en verder te ontwikkelen.

Samenwerkingspartners