FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je een overzicht terugvinden van veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via info@fitnesseducatienoord.nl of het contactformulier.Bieden jullie ook online opleidingen aan?

Nee, fitness is een praktijkvak. Onze ervaring is dat een online opleiding onvoldoende recht doet aan de competenties en vaardigheden die een goede fitnessprofessional moet bezitten.Ik wil graag een opleiding volgen, hoe schrijf ik me hiervoor in?

Ga naar https://www.fitnesseducatienoord.nl/inschrijven/ en vul het online inschrijfformulier. Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact op met je.Ik wil meerdere opleidingen bij jullie gaan volgen. Is een opleidingspakket ‘op maat’ ook mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt dan het beste een mail sturen naar info@fitnesseducatienoord.nl of bellen met 06-12677017.Gaat een opleiding altijd door?

In principe wel, maar dit is wel afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Zijn dit er minder dan 8 dan behouden wij het recht om opleidingsdata, -tijden of -locatie te wijzigen.Welke vooropleiding heb ik nodig?

Al onze opleidingen worden minimaal op MBO niveau 3 aangeboden. Voor de opleidingen Personal Trainer, Groepsles instructeur en Functional trainer is een afgeronde opleiding Fitnesstrainer A vereist. Voor de opleiding Bewegingsdeskundige 4+ dien je ook de Personal Trainer opleiding te hebben afgerond.

Bij de cursussen Core Trainer, Free Weight Trainer en Spinninginstructeur is een afgeronde opleiding Fitnesstrainer A een pré, maar niet noodzakelijk.Is betalen in termijnen mogelijk?

Ja, dat is mogelijk bij de opleidingen Fitnesstrainer A en de Personal Trainer opleiding. Je kunt deze opleidingen in maximaal 3 termijnen betalen (40%, 30% en 30% van het totaalbedrag).

Samenwerkingspartners