Personal trainer worden

Personal trainer worden

Wil je graag personal trainer of fitness instructeur in Friesland , Groningen of Drenthe worden? Start je opleiding in Leeuwarden. Onze opleidingen worden gegeven in het Bewegingscentrum Leeuwarden. Fitness Educatie Noord is het opleidingscentrum van Noord-Nederland voor diverse opleidingen zoals fitness instructeur of personal trainer.

Diverse opleidingen

Daarnaast kun je bij ons terecht voor de opleiding tot spinning instructeur, groepsles instructeur, core trainer of functional trainer. De locatie waar deze opleidingen worden gegeven is aan de Rengerslaan 1 Leeuwarden. Het pand van Bewegingscentrum Leeuwarden. Wil jij starten in de fitnessbranche? Dan is de opleiding fitnesstrainer de perfecte opleiding voor jou. Met het diploma Fitnesstrainer A kun je direct aan de slag in de fitnessbranche als professional.

Aanmelden voor de opleiding tot personal trainer

Lijkt het je leuk om te werken in een sportschool en dagelijks bezig te zijn met fit worden en blijven. Om mensen te stimuleren en te helpen met om op een prettige en juiste manier te bewegen? Start dan met de opleiding fitnesstrainer bij Fitness Educatie Noord.

Check onze agenda voor de diverse data waarop de opleidingen starten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om een van deze opleidingen te volgen, neem dan contact met ons op en meld je aan voor de eerstvolgende fitness opleidingen in Leeuwarden.